Post/Read Comments0

PlayerUnknown's Battlegrounds

Category - Hot News | Author - RaZor | tirsdag 12 september 2017 - 17:29:50

Bluehole Studio har med Early Access-spillet PlayerUnknown's Battlegrounds opnået en ufattelig succes, der har solgt over 10 millioner eksemplarer. Spillet blev tilgængeligt for over 5 måneder siden, hvilket betyder, at der i gennemsnit er blevet solgt over 60.000 kopier hver dag siden dets udgivelse.Spillet har også vippet både Counter-Strike: Global Offensive samt Dota 2 af pinden som det mest spillede spil på Steam, og har indtaget en solid førsteplads. PlayerUnknown's Battlegrounds får snart en opdatering der tilføjer nye animationer samt baner, og en Xbox One-udgivelse skulle gerne udkomme senere på året.

udskrifts venlig Lav denne nyhed til pdf
Post/Read Comments1

Call of Duty: WWII skruer forventningerne op

Category - Hot News | Author - RaZor | fredag 21 april 2017 - 22:28:32

Nu er katten endelig ude af sækken, og Call of Duty: WWII er blevet afsløret for omverdenen. Kort forinden afsløringen deltog Activision-chefen, Eric Hirshberg, i et interview hos Polygon, og her udtrykte han sin entusiasme omkring dette nyeste kapitel.

Ifølge Hirshberg forstår Activision hvor lidt goodwill der eksisterede for det seneste kapitel i serien, Call of Duty: Infinite Warfare, og de har taget megen feedback til sig. Dog pointerer Hirshberg at spillet dog ikke fejlede noget som sådan, men at det bare udkom "at the wrong time".

Derudover udtrykker Hirshberg, at de denne gang mener at de har det helt rigtige spil på det helt rigtige tidspunkt, og derfor er de interne forventninger skruet helt op i vejret.


Til dem som ikke så Reveal livestream.

Som du nok allerede ved bliver Call of Duty udviklet af tre forskellige studier, og dette år var stafetten blevet givet til den nyeste spiller i treenigheden, Sledgehammer Games. Studiets overhoved, Michael Gondrey, nåede ikke en gang at præsentere sig selv før han begyndte at snakke på fuld skrue om sin passion for et spil under anden verdenskrig, og hvordan det har været hans drøm siden de arbejdede på Call of Duty: Modern Warfare 3.

Budskabet stod altså klart: Tiden var endelig kommet til at bringe Call of Duty tilbage som det bedste og mest relevante skydespil på markedet. De har i sinde at se fremad, ved at se tilbage.


Kilde: Gamereactor

udskrifts venlig Lav denne nyhed til pdf
Post/Read Comments0

Nvidia og AMD i hård kamp

Category - Hot News | Author - RaZor | torsdag 09 marts 2017 - 12:26:47

Nvidia har i dag tre af de kraftigste grafikkort på markedet: Titan X, Geforce TX 1080 og Geforce GTX 1070.

Der går dog ikke længe, før AMD ånder Nvidia i nakken med sine kommende Vega-kort.

Nvidia har dog netop lanceret Geforce GTX 1080ti. 1080ti er bygget på den samme GP102-processor, som du finder i Titan X-kortet, men til en lavere pris end Titan X-kortet.
1080ti kommer udstyret med 3584 CUDA cores, 224 texture enheder og er udstyret med 11gbps/GGD5X RAM.

Rent ydeevnemæssigt placerer målinger fra Nvidia 1080ti kortet som værende bedre end Titan X (Pascal) om end med en smule mindre hukommelse.
Kortet vil være 35 procent bedre end sin navnebror, GTX 1080, men med et mindre strømforbrug.

Et grafisk kraftværk

1080ti er til de krævende brugere, heriblandt gamere, der vil spille spil med de grafiske indstillinger på maks, 2.560 x 1.440 pixel opløsning og 144Hz-skærm eller sågar 4K/60Hz.

Ifølge Nvidia vil nogle spil opleve op imod 40 procent bedre performance end med et Geforce GTX 1080-kort.

Har du kun en skærm med en opløsning på 1.920 x 1.080 pixels, er der dog kun lille grund til at investere i et 1080ti-kort, når det udkommer om to uger.

Det mest interessante er prisen. Titan X (Pascal) koster 1.200 dollar fra Nvidia selv, men det nye 1080ti bliver sat til salg via de almindelige kortproducenter, Asus, EVGA, Gigabyte, MSI og andre.

Den vejledende pris ender på 699 dollars - den samme pris som Geforce GTX 1080 (Founders Edition) kostede ved lancering.

Samtidig falder den vejledende pris på 1080-kortet med 100 dollars.Kilde: ComOn

udskrifts venlig Lav denne nyhed til pdf