Post/Read Comments1

Call of Duty: WWII skruer forventningerne op

Category - Hot News | Author - RaZor | fredag 21 april 2017 - 22:28:32

Nu er katten endelig ude af sækken, og Call of Duty: WWII er blevet afsløret for omverdenen. Kort forinden afsløringen deltog Activision-chefen, Eric Hirshberg, i et interview hos Polygon, og her udtrykte han sin entusiasme omkring dette nyeste kapitel.

Ifølge Hirshberg forstår Activision hvor lidt goodwill der eksisterede for det seneste kapitel i serien, Call of Duty: Infinite Warfare, og de har taget megen feedback til sig. Dog pointerer Hirshberg at spillet dog ikke fejlede noget som sådan, men at det bare udkom "at the wrong time".

Derudover udtrykker Hirshberg, at de denne gang mener at de har det helt rigtige spil på det helt rigtige tidspunkt, og derfor er de interne forventninger skruet helt op i vejret.


Til dem som ikke så Reveal livestream.

Som du nok allerede ved bliver Call of Duty udviklet af tre forskellige studier, og dette år var stafetten blevet givet til den nyeste spiller i treenigheden, Sledgehammer Games. Studiets overhoved, Michael Gondrey, nåede ikke en gang at præsentere sig selv før han begyndte at snakke på fuld skrue om sin passion for et spil under anden verdenskrig, og hvordan det har været hans drøm siden de arbejdede på Call of Duty: Modern Warfare 3.

Budskabet stod altså klart: Tiden var endelig kommet til at bringe Call of Duty tilbage som det bedste og mest relevante skydespil på markedet. De har i sinde at se fremad, ved at se tilbage.


Kilde: Gamereactor

udskrifts venlig Lav denne nyhed til pdf